OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ HUZUREVİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU

Edirne Sosyal Bilimler MYO Sosyal Hizmetler Programı öğrencileri Edirne Merkez Huzur Evi’nde ikamet etmekte olan 60 yaş üzeri vatandaşlarımızla bir araya geldi. Çeşitli etkinlikler çerçevesinde yaşlılarla buluşan öğrencilere Sosyal Hizmetler Programı Öğretim Görevlisi Klinik Psikolog Sena Daşkıran eşlik etti. Trakya Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri kapsamında desteklenen ‘Gönül Teline Dokunmak’ isimli proje ile sekiz hafta sürmesi planlanan çeşitli etkinliklerin gerçekleşeceği belirtildi. Proje dâhilinde Edirne Huzur Evi sakinleriyle birlikte olacak öğrenciler Huzur Evi’ne son olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir ziyarette bulundu. Bu ziyaret sırasında Huzur Evi’nde kalmakta olan emekli öğretmenlerin bu özel günleri çeşitli armağanlar ve etkinlikler eşliğinde kutlandı. Huzur Evi sakinlerinin gençlerle yaşam tecrübelerini paylaşma ve dünyaya onların gözünden bakma imkânı buldukları projenin Aile ve Sosyal Hizmetler Edirne İl Müdürlüğü uzmanları tarafından da desteklendiği ifade edildi.

Bu içerik 06.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 512 kez okundu.